Barbecuerooster reinigen met soda

Barbecuerooster reinigen

Barbecuerooster reinigen en ontvetten met Tricel soda

Mooi zomers weer en een lekkere barbecue met vrienden en familie. Dat is toch een mooie afsluiter van de dag? Heerlijk buiten aan tafel en genieten van al het lekkers dat wordt gebakken op de barbecue. Alleen vaak wordt het schoonmaken van de barbecue vergeten en tref je de volgende dag een vies aangekoekt barbecuerooster aan. Gelukkig heb je dit rooster met Tricel fijn soda zo weer schoon.

Reinigen en ontvetten met soda

  1. Zorg ervoor dat het barbecuerooster is afgekoeld;
  2. Los Tricel fijn soda op in een emmer water. (Gebruik 10 gram soda per liter water);
  3. Reinig vervolgens het rooster met een schuursponsje of een sponsje van staalwol en het sodawater.

Het rooster wordt vervolgens weer stralend schoon. Is het rooster hardnekkig aangekoekt? Laat dan het sodawater 10 tot 15 minuten inwerken op het rooster of strooi wat soda op de hardnekkige resten en maak het daarna schoon met een schuursponsje.

Tricel fijn soda is mild en milieuvriendelijk

Tricel soda is een mild en milieuvriendelijk schoonmaakmiddel en zuinig in gebruik. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor een groots effect. Dit maakt Tricel Zilver Soda ook nog eens goedkoper dan andere schoonmaakmiddelen. Tricel soda is een onmisbaar product in huis.

Bestel Tricel fijn soda online

Tricel soda is verkrijgbaar in elke supermarkt. Maar je kan Tricel soda ook gemakkelijk en snel online bestellen in de webshop van Klok.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *