Schoonmaaktips van experts

Schoonmaken met the good old schoonmaakmiddelen, zoals soda, groene zeep en schoonmaakazijn. Niet alleen beter voor het milieu, ook nog eens ontzettend effectief. Gelukkig ontdekken steeds meer (jonge) mensen de voordelen van deze duurzame, nostalgische schoonmaakmiddelen.
Maar er zijn nog veel meer schoonmaaktips. Want wist je dat dweilen met heet water helemaal niet effectief is, we vaak veel te veel schoonmaakmiddel gebruiken voor een sopje en de stofzuigerzak vaak veel te laat vervangen wordt?

Waar vind je de beste schoonmaaktips?

Gelukkig zijn er schoonmaakexperts met decennialange poetservaring, zoals Marja Middeldorp. Elke week schrijft ze een artikel voor het Algemeen Dagblad met schoonmaaktips.

Maar ook in (online) magazines vind je veel handvatten om het schoonmaken goed aan te pakken, zoals 8 dingen die je altijd fout doet als je je huis schoonmaakt in het &C magazine van Chantal Janzen. En ken je de website Zin in Koffie al? Deze opvolger van het tv-programma Koffietijd geeft je huishoudelijke tips én heel veel inspiratie op het gebied van koken, vrije tijd, wonen en gezondheid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *