Soda tips

 

Ontharden met Tricel Soda

ONTHARDEN
Soda heeft een wateronthardende eigenschap. Giet een 1/2 kopje soda in het wasmiddelenbakje en een schep in de trommel van de wasmachine. Laat de machine leeg draaien op 90 graden. Door de wateronthardende eigenschap wordt kalkaanslag in de machine voorkomen. (let op; gebruik geen soda in een aluminium trommel)

 

 

Ontstoppen met Tricel Soda

ONTSTOPPEN
Gebruik grof soda om je gootsteen te ontstoppen. Strooi soda over de afvoer en spoel het vervolgens na met kokend heet water. Indien nodig het proces (meermaals) herhalen.

 

 

NEUTRALISEREN
Soda werkt als een geurvreter; strooi grof soda onderin de afvalbak, container of op de afvoer om vieze geurtjes te neutraliseren.

 

 

Tricel Soda als allesreiniger

ALLESREINIGER
Voor de dagelijkse schoonmaakklussen. Los soda op in een emmer met water en je kunt beginnen met reinigen (1 eetlepel per liter). Geschikt voor vloeren, wandtegels, oven etc.

 

 

Ontvetten met Tricel soda

ONTVETTEN
Ontvet je oven door deze schoon te maken met een hete, sterke soda oplossing. Reinig je barbecue door deze in een hete soda oplossing te laten weken.

 

Soda-schoonmaaktips van klanten voor klanten

Schoonmaken met soda; dat is duurzaam, veelzijdig en voordelig schoonmaken. Soda is te gebruiken voor alledaagse schoonmaakklussen in het huishouden en grote onderhoudsbeurten, zoals het ontharden van de wasmachine, vaatwasser, het ontvetten van pannen, de friteuse of airfryer en het neutraliseren van nare geurtjes, zoals de afvalbak en container. Kijk hier wat je allemaal kunt schoonmaken met soda en lees de vele duurzame schoonmaaktips met soda van onze klanten. Deze hebben we opgedeeld in handige categorieën, zodat je voor elke schoonmaakklus de juiste tip vindt. 

schoonmaken met soda - tips van klanten voor klanten

schoonmaken met soda - huiskamer en slaapkamer

schoonmaken met soda - keuken

duurzaam schoonmaken met soda - tuin balkon buitenschoonmaken met soda - badkamer

 

 

 

 

 

 

 

kleding en schoenen duurzaam schoonmaken met soda

 

duurzaam en hygiënisch schoonmaken voor je huisdier met soda

tips met soda voetenbadje soda schimmelnagel zwemmerseczeem soda als geurverdrijver stickerverwijderaar

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook de vele schoonmaken met soda-tips op onze nieuwspagina.