Marja maakt natuurlijk schoon met Tricel Zilver Soda!

Marja maakt natuurlijk schoon met soda

Marja maakt natuurlijk schoon met Tricel Zilver Soda!

Koffietijd schoonmaakdiva Marja Middeldorp kan zich een huishouden zonder ouderwets goede soda niet meer voorstellen. We begrijpen wel waarom! Soda zou onmisbaar moeten zijn in ieder huishouden. In instructievideo’s geeft Marja Middeldorp tips over schoonmaken met soda en legt ze stap voor stap uit hoe het werkt. Zorg dat je altijd soda in huis hebt, want je kunt er van alles mee schoonmaken.

Schoonmaken met soda

Schoonmaken met soda was vroeger de normaalste zaak van de wereld. Onze moeders en grootmoeders deden niet anders. Maar met de komst van allerlei schoonmaakmiddelen en allesreinigers zijn we een beetje vergeten hoe effectief soda eigenlijk is. In samenwerking met Tricel laat Marja zien wat er allemaal mogelijk is met dit bijzondere schoonmaakmiddel.

Marja geeft tips en tricks in korte video’s

Marja geeft online de handigste tips en tricks. Met soda voorkom je kalkaanslag in de wasmachine, kan je de gootsteen ontstoppen, verwijder je groene aanslag op de stoep, reinig je tegels en de barbecue en nog veel meer. In onderstaande instructievideo legt ze stap voor stap uit hoe het werkt.

Bestel Tricel fijn soda online

Tricel soda is verkrijgbaar in elke supermarkt. Maar je kan Tricel soda ook gemakkelijk en snel online bestellen in de webshop van Klok.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *