Schoonmaken met soda-wedstrijd

Wij geven tips over schoonmaken met soda. Schoonmaakkoningin Marja Middeldorp geeft tips over schoonmaken met soda. Maar we horen ook graag jullie soda-tips! Heb jij een handige schoonmaaktip met soda? Deel ‘m met ons. Dan inspireer je niet alleen anderen, je maakt ook nog eens kans op fantastische prijzen!

 

Duurzaam schoonmaken met soda: deel jouw tip

Soda is al decennialang een handig en veelzijdig schoonmaakproduct, waar zelfs velen van jullie mee opgegroeid zijn. In al die jaren is er een hoop ervaring opgedaan met soda. Deze kennis mag natuurlijk niet verloren gaan. Deel jouw ‘vergeten’ soda-tip dan ook vooral! Maar ook tips van de nieuwe generatie zijn van harte welkom. Soda is namelijk hard bezig om te (her)winnen aan populariteit. Anno nu staat duurzaam en milieuvriendelijk schoonmaken ontzettend hoog in het vaandel. En dat is mogelijk met soda.

Laten wij met ons allen zoveel mogelijk schoonmaaktips met soda verzamelen, zodat er een mooi online naslagwerk ontstaat, waar je voor de meest uiteenlopende schoonmaakklussen terecht kunt.

Deel jouw soda-tip en maak kans op fantastische prijzen!

Door jouw schoonmaaktip met soda in te zenden vóór 20 juni 2023 maak je bovendien ook nog een kans op fantastische prijzen. Onder alle inzendingen verloten we maar liefst vijf prachtige, houten picknicktafels. Zet de picknicktafel in je tuin, op je balkon of op je dakterras, dan kom je de zomermaanden wel heel gezellig door. Uiteraard krijg je een Tricel-schoonmaakpakket bij je picknicktafel, zodat je ‘m na gebruik netjes én milieuvriendelijk schoon kunt maken.

 

Schoonmaken met soda-wedstrijd
Vul hier je naam, e-mailadres en jouw tip over schoonmaken met soda in.

 

Meer weten over deze te gekke wedstrijd? Bekijk dan de algemene voorwaarden omtrent onze Schoonmaken met Soda-wedstrijd