algemene actievoorwaarden Grote Groene Voorjaarsschoonmaak

Algemene actievoorwaarden winactie Grote Groene Voorjaarsschoonmaak 2024

 

De Grote Groene Voorjaarsschoonmaak-winactie wordt georganiseerd door Senzora B.V., producent van Tricel, Munsterstraat 2A, 7418 EV Deventer, NL, KVK-nr. 38021044.

De Grote Groene Voorjaarsschoonmaak-winactie loopt van 18 maart 2024 t/m 24 mei 2024. Gedurende de periode 18 maart t/m 31 maart 2024 kunnen deelnemers middels het wedstrijdformulier op de website hun schoonmaakklus met soda of groene zeep delen. De ingezonden tips worden gecontroleerd en kunnen bij goedkeuring op de website en social media van Tricel worden geplaatst, o.v.v. voornaam deelnemer. Gedurende de periode 1 april t/m 12 april 2024 worden er 25 deelnemers uitgekozen om mee te doen aan de finale. Alle deelnemers ontvangen hierover een persoonlijk bericht van Tricel. De finalisten wordt gevraagd naar hun NAW-gegevens t.b.v. het verzenden van een Tricel schoonmaakpakket. Gedurende de periode 13 april t/m 12 mei 2024 kunnen finalisten beeldmateriaal aanleveren van hun schoonmaakklus met soda en/of groene zeep. Dit beeldmateriaal wordt gecontroleerd en kan bij goedkeuring op de website en social media van Tricel geplaatst worden, o.v.v. de voornaam deelnemer. Door het invullen van het wedstrijdformulier gaat deelnemer er automatisch mee akkoord dat zijn/haar schoonmaakklus en voornaam – en, indien deelnemer tot de finalisten behoort – zijn/haar beeldmateriaal gedeeld worden op de website en social media van Tricel.

Deelname winactie
Deelname aan de winactie is kosteloos.
Deelname vindt plaats wanneer je op schoonmakenmettricel.nl het wedstrijdformulier Grote Groene Voorjaarsschoonmaak hebt ingevuld en verzonden.
Een persoon mag meermaals een schoonmaakklus met soda of groene zeep inzenden
Deelname aan deze winactie is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder.
Medewerkers van Senzora B.V. zijn uitgesloten van deelname aan deze winactie.
Senzora B.V. is ten alle tijden bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie zonder opgaaf van reden stop te zetten.

Winnaars
De 25 finalisten en de daaruit voortgekomen 3 winnaars van de Grote Groene Voorjaarsschoonmaak-wedstrijd worden gekozen door middel van een jury, welke onpartijdig de 25 beste schoonmaakklussen en tijdens de finale de 3 deelnemers met het beste beeldmateriaal uitkiest. Deze jury bestaat uit medewerkers van de afdeling Tricel binnen Senzora B.V. en Marja Middeldorp.
De finalisten en de winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld via het e-mailadres dat is achtergelaten op het wedstrijdformulier.
Wanneer de winnaar zich niet binnen een maand na bekendmaking meldt, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen.
Senzora B.V. is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.

Voor vragen of meer informatie over deze winactie kunt u contact opnemen met Senzora B.V.:
telefoonnr.: 0570-683333 / e-mail: info@senzora.nl